Wednesday 9 January 2008

Sniego kačių baimė

Myliu kačiukus. Tokie juodi kaip smala arba raini. Murkia sau ant krūtinės kai miegi. Bet nekenčiu sniego kačių. Klausiat kodėl? Visų pirma jos klastingos ir žiaurios. Jos medžioja grupėmis ir puola kai jų mažiausiai lauki. Tik neapsižiūrėk ir jau šoka keletas iš už kalnelio. Jei nebūčiau įvaldęs "toro toro" tai bemat papjautų.

Tik nepagalvokite kad šneku apie baltus minkštus gyvunėlius. Ne. Tai dideli ir beširdžiai ateities robotai. Čia Suedtirolyje juos treniruoja kaip žudikes mašinas ir niekas to nežino. Išleidžia po kelias gaudyti vargšų skitourerių. Jos dar kvailos, nemoka važiuoti už trasų ribų, bet greitai jos išmoks ir tai. Jau dabar kai kur jas išleidžia tik vėliau, kai mūsų mažiau ir surasti sunkiau. Treniruoja sunkiomis salygomis. Teks imtis naujų gudrybių. Ir tik mes, kurie žino jų silpnybes, galėsim kovoti su jom ateityje, kai gausybė jų sukils prieš žmoniją. (Terminatorius)

Va ir vakar ėjom ėjom sau ramiai ir tik jaučiam kad tapo šviesiau. Dideli prožektoriai nukreipti į mus. Ar jos jau mus pamatė? Bėgam kuo greičiau iš trasos ir kaip tik trys didelės katės praskrenda pro šalį. Šiek tiek pristabdo ir apsižvalgo. Prožektoriai ieško mažų mūsų žibintuvėlių. Susigūžiam. Milžinišku greičiu jos nuriaumoja toliau. Matyt pamatė auką priekyje. Tenka sprukti. Renkamės akmenuoją statų šlaitą. Slidės jau nebesvarbu. O vėliau siauru rogių keliuku žemyn. Joms čia per siaura. Jos dar kvailos. Yra vilties kad mes jas įveiksim.

Manau reikia atidaryti slaptą anti sniego kačių frontą. Kaip jas įveikti? Kaip jų išvengti?

6 comments:

b-dashke said...

nežiūrėk daugiau siaubo filmų..

rips said...

Man atrodo mūsų draugas bus kažkokį naują produktą įvaldęs... :))

Galvojau bus apie kates, o čia apie kažkokius motociklus.. http://en.wikipedia.org/wiki/Snowcat

Tadas Makčinskas said...

Ne ne jos tikros.. Viena mane užpuolė taip netykėtai, kad iš trasos į pievą ant akmenų užšokau. Tikri monstrai!!!

Anonymous said...

Skaitau ir galvoju, na kas per katės. :))) Jei ne nuoroda vienam komentare, tai tikrai būč likus prie minties jog kažko „užvartota“. :)))

Linas Baltrunas said...

Mur... :)

romas said...

hmmm... as manau jei tu butum tupes ant visu keturiu ir pradejes loti, zverys butu issilakste! gal ir James su jais:)