Monday 10 December 2007

Įrangos Kalė

Kartais, kai į galvą stuksi vakarykščio vakarėlio prisiminimai imi ir susimąstai. O aš susimąsčiau ar tik aš nebūsiu Įrangos Kalė (angl. Gear Whore)? Išsimiegojau iki pietų ir lėtai lėtai ėmiau tvarkyti savo kalnų įrangos skyrelį. Tiesiog šiaip sau. Na kad nemąstyti apie skaudančią galvą ir niekais nuėjusio savaitgalio: "Sera de leone, mattina de colione".

Ko tik ten nėra. Nuo naujausio lavininio Mammut Pulse Barryvox pypsio iki šilkinio įklotėlio į miegmaišį :). Kas blogiausia visi šie žaisliukai mane kažkaip žavi. Na vieni mėgsta žvejybos įrangą, peilius, ginklus arba batus, o man patinka alpinistinė įranga. Žavi nuostabus funkcionalus dizainas, jokio nereikalingo blizgučio ar šiaip pribumbaso. Žavėtų ir peiliai ar ginklai, bet aš myliu drugelius.

Tai kas gi mane daro įrangos kaliniu (Kalė->Kalinas->Kalinys?)? O gi tas, kad savo ledkirtį panaudojau tik vieną kartą, o kai jo labiausiai reikėjo neturėjau su savimi. Jis kaba tik tam, kad būtų gražu. Na arba šeštadienį - nuvažiavau į Trento ir prisipirkau visokių techninių drabužių. Nusipirkom net ir bivakzak maišą... :))) Manot jo kada nors prireiks? Išleidau milijoną, net daugiau. Tą patį šeštadienį išbandžiau viską simuliaciniame naktiniame žygelyje su rogutėm. Dar iki dabar galvą skauda... Žodžiu nupušau truputį. Arba amerikėje prisipirkau CAM'u... ne tiek daug... aišku gražu kai supasi spintoje ant specialių kalbiukų, bet ar tikrai man jų reikės? Nekalbant, kad vis dar administruoju rocklimbing.com, skaitau apie įrangą, kas bus naujo kitais metais. Neslėpsiu, kad jau žinau kur galėčiau suinvestuoti visą savo metų stipendiją :)

Ar nesijaučiat panašiai? Paguoskit mane...

7 comments:

romas said...

Vajeeezau?! Kas per kvaraba apsedo?! Kaledos slegia? Akropolis nepatinka?!

Amziaus ismintis:DIRBK, PIRK, MIRK!

guoda said...

Ai zinau, cia tokia pogerimine depresija.Trunka kelias valandas, bet ne nuo pat ryto, dazniausiai baigiasi iki vakaro. Tarkim, jei keliesi apie 1 valanda, tai uzeina apie 5 ir baigiasi 10. Kaip su ja kovoti, dar neradau, tik zinau, kad nereikia dar labiau nusiminti, jei jau uzejo, - praeis.

Linas Baltrunas said...

Supratau, kad nera taip jau blogai, nes as bent suprantu, kad man Akropolis tikrai patinka ir kodel patinka. Blogiau, kai nesuvoki ir tiesiog ten atsirandi, nes ten "kazkas" traukia... Arba net nesusimastai kodel ten atsirandi.

Hmmm o gal ir tai nera labai blogai. Svarbu atsipalaiduoti.

Aciu uz paguodos zodzius :D Man padejo. Ir viskas is tiesu tik i gera.

romas said...

"Hmmm o gal ir tai nera labai blogai. Svarbu atsipalaiduoti."

Svarbu atpalaiduoti pinigine;) Pinigai yra blogis, o blogi reikia naikinti!

rips said...

Na aš tikiuosi tavo kolegos iš kontorėlės Fizikos institute neskaito šito blogo, nes kitaip tu nebeturi darbo VARTOTOJAU TU! :)

O šiaip tai ponas kažką čia darai į kelnes. Arba varyk taip ir toliau, kas nėra blogai, arba diversifikuok savo išlaidas - pasiimk paskolą būstui. Kaip ranka nuims tokias problemas :)

Ai, ir dar vienas receptas. Prieš pirkdamas tarkis su draugais, jie jau patars tau pirkti tai, ką norės pasiskolinti ;)) Po to žiūrėdamas spinton būsi ramus - ten bus ne tiek jau daug daiktų.

Na o jei visai blogai - paaukok vaikų namams, juk Kalėdai!

Soldier.lt said...

Taip, nuostabus jausmas... prisiperki gelezuku, apsikabineji apraisus ir barski po namus is kampo i kampa :D Veliau tai praeina. Ir net draugei nelabai keistai atrodo, nes pati gavusi nardymo apranga ir iranga apsirengsu vaiksto :D Taip va ir gyvename :) O su laiku siek tiek praeina, laikinai, kol vel nusiperki ka naujo :)

Linas Baltrunas said...

gavau nauja komentara cia, tai perskaiciau ta proga savo sena posta. niekas nepasikeite :)

prisiminiau, kad geriausia yra miegoti su laipiojimo bateliais :) ypac kai jie 2 dydziais per mazi :P

cia rimtai taip buvo...