Tuesday 26 January 2010

Namūdinis filmukas su stiliumi

TAWOCHE 2k10 dispatches #4 from renan ozturk on Vimeo.



TAWOCHE 2k10 dispatches #5 from renan ozturk on Vimeo.

Vyrukai ne tik pavarė lipdami, bet susuko stilingą namūdinį filmuką (būtinai pažiūrėkite ir kitus epizodus). Kiek supratau, viską darė be profų pagalbos, specialių kino kamerų ir didelės komandos. Kurie yra geriausi lietuviški alpinistiniai filmukai? Iš man žinomų tai berods Ąžuolo komandos "kavkaz reiv" ir gal pradžia bei galas apie lipimą į Montblaną žiemą. Yra kitų?

8 comments:

brb said...

http://www.youtube.com/watch?v=UgNJwd8if3s

Linas Baltrunas said...

brb, tikrai grazu ir ispudinga. Vaizdai ir veiksmas irgi kabina. Atvirai, man vaizdai patinka labiau nei mano postintuose video. Bet kazko truksta paciame montavime, filmavime ir bala zino kur.

Nesu specialistas, todel gal geriau patyleti, bet ai... :)

Mano kuklia nuomone jei cia butu tie 2 vyrukai ir eitu tais paciais marsrutais ir tuo paciu oru, jie vis tiek islauztu kita kokybe.

Unknown said...

na tikrai malonu, kad mano kurinukas paminetas bent jau antru numeriu. problema viena is keliu daliu. Apibendrintai butu patirties stoka. O savo filmuke akivaizdziai matau: "gaila ismesti" jei ji padarius per puse trumpesni gautusi visai neblogai. Gaila , kad dali keliones del salcio neveike kamera. Bet ateityje jau zinau, kaip spresti sia problema ir manau kada nors gausis toks kuri bus ne geda parodyti.

Linas Baltrunas said...

Baidai,
labai gerai suprantu apie ka kalbi. Is tiesu, man visi kalnu filmukai yra mieli sirdziai. Ir juos rodyti tikrai neturi buti geda. Neturi net tokios minties kilti. Tada reikstusi tik profesionalai, o ju pasakojimai dazniausiai ne tokie idomus kaip, kad paprastu mirtinguju.

Tik manau is tos pacios medziagos galima butu susukti kazka dar patrauklesnio. Bet kaip tai padaryti nelabai suprantu.

romas said...

man patiko Pringles reklama!

Linas Baltrunas said...

jo, idomu kiek pringles uz ja sumokejo... :)

Unknown said...

Benaršydamas tavo puslapyje ir ieškodamas info apie skitour ir lavinas netikėtai užsukau čia. Vienžo Ažuolo klubo Jonas Mekas - Kalėda yra ir daugiau gerų gabalų padaręs. Man geriausias jo darbas yra Pamir Hip Hop . Ten net keiksmažodžių garso takelyje nėra, tad galima rodyti visai padoriai chebrai. DAr yra siurrealistinis serialas ir fylmas iš Svanetijos. Bet jei juos žiūrėsi pasiimk daugiau vyno, nes taip net ir mes ne viską suprantam. Visa Kalėdos kūryba guli http://www.azuolas.org/~kaleda/?Kal%C4%97diniai_filmai

Linas Baltrunas said...

Vyteni, jo esu mates ir Kaledos hip hop... Abu labai ikvepiantys darbai :)

Reikes paziureti visus sedevrus :)

Aciu uz linka