Monday 9 June 2008

Su Crocs'ais po Pietų Tirolį

Mes vis sprendėm, kada gi Crocs'ai taps tokie kasdieniški, kad visi pradės juos pirkti. Jei matai šiuos iššaukiančius "batus" iš pradžių pagalvoji "ir kas gi juos gali prikti". O vat atvažiavo manes aplankyti tėvai ir mama avėjo ne ką kitą, o baltulius crocs'us!!!

Visą savaitę lijo, o dar man užgriuvo mokslai ant galvos. Tai penktadienį pagaliau atsilaisvinau ir nutarėm apžiūrėti apylinkes. Kai tik pasiekėm Ober-Bozen pradėjo lyti. Na ir lijo iki pat mes grįžom namo. Ėjom kokias 7 valandas ir dar ne bet kaip - teko įveikti keturias kliūtis: Pereiti patvinusį upelį, per kurį kėlėm buomą. Nusileisti slidžia uola iki kopėtėlių. Žąsele praropoti prie pat ūžiančios upės ir penkioliką metrų nusileisti kopėčiom per užtvanką. Ir visą tai mano mama įveikė su CROCS'ais. Nerealiai...

O šeštadienį jų laukė dar didesnis išbandymas - via ferrata Fausto Sussati. James į visą šį reikalą žiūrėjo skeptiškai, bet aš apsiginklavęs virvėmis nusprendžiau kad įmanoma. Ir ką jūs manote - nepabūgę lietaus įveikėme dar vieną kliūtį. Šaunuolė mama, šaunuolis tėtis ir aišku crocsai.

Įkeliu senesnių nuotraukų iš tos pačios ferratos:


No comments: